مواجهه با عدمقطعیتهایکی از چالشهای اصلی در برنامهریزیهای بلندمدت است. ابزارهای مختلفی مانند برنامهریزی فرضبنیاد با هدف کاهش عدمقطعیتها مورد استفاده قرار میگیرند. در این مطالعه با بهرهگیری از روش برنامهریزی فرضبنیاد، اقدامات کنشگرانه طراحی شده است. اقدامات کنشگرانه را میتوان در قالب دو دسته از اقدامات شکلدهنده و پیشگیرانه تقسیمبندی کرد. استفاده از برنامهریزی فرضبنیاد در یک فرآیند مشارکتی نظاممند که در این مطالعه پیادهسازی شده است، به تصمیمگیران کمک میکند تا هم بر اقدامات تدوین شده همگراتر شده و هم آنکه تعهد لازم به خروجیها افزایش یابد. برنامهریزی فرضبنیاد به مثابه یک ارزیابی پیشینی در فرآیند سیاستگذاری، منجر به کاهش شرایط آسیبپذیر از طریق تفکیک آن شرایط به 1)سناریوها و 2)سیاستهای آسیبپذیر میشود. سند توسعه فناوری اطلاعات کشور با نام «نظام جامع فناوری اطلاعات کشور» که در افق 1404 تدوین شده است، به عنوان یک سند سیاست اشاعه فناوری بلندمدت مورد بررسی قرار گرفته است.
کزازی, ابوالفضل, حبیباله طباطباییان, , محمد تقی تقویفرد, , امیر ناظمی, . (1390). شناسایی راهبردهای شکستپذیر در اسناد توسعه فناوری اطلاعات کشور با استفاده از روش برنامهریزی فرضبنیاد. بهبود مدیریت, 5(3), -.
MLA
ابوالفضل کزازی; حبیباله طباطباییان; محمد تقی تقویفرد; امیر ناظمی. "شناسایی راهبردهای شکستپذیر در اسناد توسعه فناوری اطلاعات کشور با استفاده از روش برنامهریزی فرضبنیاد". بهبود مدیریت, 5, 3, 1390, -.
HARVARD
کزازی, ابوالفضل, حبیباله طباطباییان, , محمد تقی تقویفرد, , امیر ناظمی, . (1390). 'شناسایی راهبردهای شکستپذیر در اسناد توسعه فناوری اطلاعات کشور با استفاده از روش برنامهریزی فرضبنیاد', بهبود مدیریت, 5(3), pp. -.
VANCOUVER
کزازی, ابوالفضل, حبیباله طباطباییان, , محمد تقی تقویفرد, , امیر ناظمی, . شناسایی راهبردهای شکستپذیر در اسناد توسعه فناوری اطلاعات کشور با استفاده از روش برنامهریزی فرضبنیاد. بهبود مدیریت, 1390; 5(3): -.